Pastor: Tak for Tacos

pastor-amagerbrogade

Der hersker en excentrisk farvelade inden døre i numero 136 på Calle de Amagerbro. Man skulle ellers mene at Mexico lå ni tusinde fem hundrede og tyve kilometers flyveflugt fra Kastrup Lufthavn, men denne søndag eftermiddag kunne Playa del Carmen nås i gåafstand.

Hos Pastor, ’præst’ på spansk, er det muligt at udvikle et helligt forhold til tacos. Menuen er simpel og begribelig: fire diferente tacos, burritos og en håndfuld gringas. Serveringerne er ærlige og enkle modsat betænkeligheder om en prætentiøs fortolkning af mexicanske pandekager. ¡Ay! Santa Maria Tex Mex er en saga blot.

“¡Si, si!” lyder det fra den fikse betjening alt imens hun skriver en krønike af undertegnets bestilling ned, hvorefter hun henviser til en plads ved et af de mangfoldig blomsterdækkede borde. Blot få minutters dagdrømmeri går forbi før tre tacos bliver placeret på bordet, og en fremragende omvisning i chili salsa sortimentet begynder. ”¡Muy muy picanté!” advarer hun om den røde flaske med det grønne indhold. For nu, får den lov at stå.

Fra højbordet i vinduet kan man beskue Amagerbrogade’s anarki og et kort øjeblik forestille sig El Chapo er med til bords. Bag Pastor står Cartel Alvarez, et familieforetagende, som midlertidigt er beskedne i deres krav om løsepenge for dagens måltid – få amager dineros.

Pastor leverer på samtlige parametre og passer til både fiesta og siesta. Du må selv vælge.

pastor-amagerbrogade

pastor-amagerbrogade

pastor-amagerbrogade

pastor-amagerbrogade

pastor-amagerbrogade

Pastor

Amagerbrogade 136

2300 Playa del Tacos

Amager Halshug